• Sweden
  • Valutor:

★ Fri frakt över skr1600 ★ 30 DAG ÅNGERRÄTT

Storsäljare

Nike As Club Fz -Stripe Herr Grå Collegetröjor 235763O Nike As Club Fz...
S.Kr 1,700.23  S.Kr 663.05
Nike As Pro Hypercool Ss Dam Svart Blusar 148504Q Nike As Pro...
S.Kr 552.31  S.Kr 215.38
Nike Karst Cascade Dam Röd Ryggsäckar 130926R Nike Karst Cascade...
S.Kr 1,930.37  S.Kr 752.82
Nike Voleio Cnvs Beige Herr Beige Gymnastikskor 564749M Nike Voleio Cnvs...
S.Kr 1,704.82  S.Kr 664.86
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Företaget med största omsorg för att skydda dina data och integritet. Vårt team är därför njuta av online liv av folket, eftersom undersökningen inte är intresserad av personuppgifter samlas in utan tillstånd. Med detta i åtanke, kan du vara säker på att vi kommer att behandla på samma sätt, kommer vi att ta itu med sina egna uppgifter gör.

Följande avsnitt, därför att informera er om att insamling och användning av personuppgifter förekommer i vår webbutik.

1. Anonym datainsamling

Du kan besöka vår butik på nätet ger inte någon personlig information. Vi sparar inte någon personlig information i detta avseende. För att förbättra vårt erbjudande, samlar vi information om en individ att härleda, inte tillåter några slutsatser bara statistik.

2. insamling, bearbetning och användning av personuppgifter

Företaget samlat personuppgifter endast till din nivå. Personuppgifter hänvisar till en fysisk person eller en fysisk person som kan ange individuella och specifik information om de verkliga egenskaperna inblandade. Din personliga information för att följa och uppfylla fördelningen och användningen sker i avtalet anges att betalning och leverans av varor och tjänster som beställts, samt bearbetning

Din förfrågan. 3. Syftet med den e-postadress används för att skicka SMS

Oberoende av genomförandet av kontraktet, kommer vi bara om du har ditt uttryckliga medgivande att göra du att vårt nyhetsbrev i reklamsyfte.

Ditt medgivande i detta avseende ett tydligt uttalande lyder som följer:

"Prenumerera på vårt nyhetsbrev."

Du kan använda kommunikationen motsvarar vänster eller avsluta vårt nyhetsbrev leverera information. Kontaktinformation information kan hittas på vår hemsida. Naturligtvis kommer din e-postadress tas bort.

4. utlämnande av personuppgifter

Vi kommer inte att använda dina uppgifter till tredje part utan ditt uttryckliga medgivande. Från detta undantag bara för att uppfylla kontraktet som serva vårt samarbete med våra partners. I dessa fall, vi strikt följa lagen, bestämmelserna i dataskyddslagen tyska (ACT). Dataöverföring intervall begränsas till ett minimum.

5. Cookies 5,1. Vår webbutik för användning på olika platser så kallade cookies. Cookies är beteende på en dator små textfiler som lagras, och spara din lugg

Webbläsare. De används för att göra vår familj har ett mer användarvänligt, effektivt och säkert. Flyga, kakor låta våra system för att identifiera din webbläsare och för att förse dig med tjänster. Cookies innehåller ingen personlig information.

5,2. Denna webbplats använder Google Analytics, Google Analytics (analys) med Cookie tjänst som tillhandahålls av Google Inc. ( "Google"). Genom att använda cookie-information på denna webbplats (inklusive din IP-adress) genereras skickas till Googles servrar i USA och lagras där. Google amerikanska överensstämmelse med bestämmelserna om uppgiftsskydd i safe harbor-principerna, Safe Harbor ram inom US Department of Commerce registreringen. Google kommer att använda denna information för att analysera hur du använder vår hemsida, skapa rapporter om aktiviteten på webbplatsen för USA, och att göra andra tjänster med anknytning till vår hemsida och Internetanvändning. Således kommer Google överföra denna information till tredje part, om det krävs enligt lag att göra detta, eller till tredje part på uppdrag av Google processinformation. Google kommer inte att vara din IP-adress med andra data som Google insamlade och tillhörande.

Du kan göra vissa inställningar i webbläsaren, inaktiverar cookie installationen. Observera att om du väljer att göra så, kanske du kan använda alla funktioner på vår webbplats akut fullo. Om du inte vill att Google Analytics (analys) för att samla komma åt information om din webbplats all information, kan du installera ett stopp för att lägga till din webbläsare. Dessutom gör vi verkligen ställa avser Google Analytics (analys) för att ta bort den sista delen av vår besökarens IP-adress. Det innebär att vi inte samlar in data i här, eller så kan du tillåta några slutsatser kan dras om individer.

6. Flytta

Vi använder tredje part webb Cookie, speciellt klicka-cookie, och för att bättre förstå de intressen våra användares sessioner. Denna cookie med vår partner "AdRoll", som visas på användarens intressen, som kallas reklam "ompositionering" tredje parts webbplatser. Tekniken sparar inte alla användare privat data: Om e-postadress eller telefonnummer och postadress. Om du inte håller med AdRoll användning omdirigering,

7. tillgång, rättelse, blockering och radering av data

Du har rätt till fri användning av dina data och rätt förvaring, rättelse, radering eller blockering. Kontakta oss för mer information. Du hittar kontaktuppgifter i vår företagsinformation sektion.

Copyright © 2019 www.oljersjova.se. Powered by Nike Sko
Du har IP-adress: 18.234.51.17     Nike Classic , Nike Jordan